Siirry suoraan sisältöön

JÄSENET

Lounais-Suomen Spanielikerhoon kuuluu noin 250 jäsentä. Koirista ei ole pidetty tilastoa, joten näiden nelijalkaisten jäsenten määrästä tai rotujakautumasta ei ole tietoja.

Kerhon jäsenyydelle ei ole ikärajoja, mutta vain täysi-ikäisillä on äänioikeus kerhon virallisissa kokouksissa. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet ja käsittelee jäsenyydestä eroamiseen liittyvät asiat. Jäsensihteeri ylläpitää jäsenrekisteriä ja välittää tiedot hallitukselle. Säännöt voit lukea tarkemmin täältä. Jäsenmaksut näet tältä sivulta alempaa.

Säännöissä mainitut jäsenyysvaihtoehdot saattavat vaikuttaa sekavilta, mutta oleellista on muistaa, että kaikissa vaihtoehdoissa kerhon jäsenyys on yhtäläinen. Vaihtoehdot vaikuttavat jäsenyyden kestoon ja jäsenlehtiin – sekä jäsenmaksun suuruuteen.

Jäsensihteerin yhteystiedot: lssk.jasensihteeri (at) gmail.com

Jäsenmaksut

VUODEN 2024 JÄSENMAKSUT:

Vuosijäsen (Lurppa- ja Spanieli-lehdet)30 €
Kannatusjäsen (Lurppa-lehdet)19 €
Perhejäsen (ei lehtiä)6 €
Ainaisjäsenyydet 10 x vuosittainen jäsenmaksu (vuosi- tai kannatusjäsen)

Liittymismaksu 5€ / jäsen  (Vaalikokous 24.11.2020)

Vuosittainen jäsenmaksu kerätään vuosi-, kannatus- ja perhejäseniltä, ja suurin osa jäsenistöstä kuuluu näihin ryhmiin. Vuosittain jäsenmaksun tilisiirtotiedot lähetetään tammikuussa sähköpostina ja postitse niille jäsenille joiden sähköpostiosoite ei ole tiedossa, tai ei ollut toimiva. Jäsenyysvaihtoehtoa voi halutessaan muuttaa jäsenmaksun yhteydessä esimerkiksi elämäntilanteen muututtua.

Vuosijäsenet ovat kerhon jäseniä, jotka saavat Lurppa-lehden lisäksi Suomen Spanieliliiton Spanieli-lehden. Aiemmin Spanieliliitto toimi spanielirotujen yhteisenä rotujärjestönä, mutta sittemmin monet rodut ovat saaneet oman yhdistyksensä jäsenlehtineen. Siksi kaikki eivät pidä Spanieli-lehteä tarpeellisena.

Kannatusjäsenet saavat Lurppa-lehden mutta eivät Spanieli-lehteä; muuten jäsenyys ei eroa vuosijäsenyydestä.

Perhejäsenen tulee asua samassa taloudessa kerhon muunlaisen jäsenyyden omaavan henkilön kanssa. Jäsenmaksu on pienempi, koska perhejäsenelle ei kuulu Lurppa-lehteä.

Ainainen jäsenyys on myös mahdollinen. Tällöin jäsenmaksu joko maksetaan kerralla tai jäsenyys on kestänyt yhtäjaksoisesti 20 vuotta. Nk. ainaisjäsen saa sekä Lurppa- että Spanieli-lehden, kun taas ainaiskannatusjäsenelle kuuluu Lurppa-lehti. Samassa taloudessa asuvat voivat olla kerhon toiminnassa mukana vuosimaksulla perhejäseninä, mutta ”ainaisperhejäsenyys” ei ole mahdollista.

Kunniajäsenyys on nimensä mukaisesti kunnianosoitus merkittävästä panoksesta kerhon toimialalla. Hallituksen ehdotuksesta yhdistyksen kokous kutsuu henkilön kunniajäseneksi.

Kiinnostaako sinua koiratouhuilu?

Liity mukaan aktiiviseen toimintaan!