Siirry suoraan sisältöön

YHDESSÄ TEHDEN KAIKKI ON

kivempaa

Lounais-Suomen Spanielikerho ry järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

TAMMIKUU 2023

Koirahierontakurssi

Tammikuussa ja helmikussa 2023 Kasvatus- ja näyttelytoimikunta järjesti koirahierontakurssin V-S Kennelpiirin majalla. Kurssin piti Salla Viitaniemi Koirahieronta Safiirista.

HELMIKUU 2023

Rally-toko koulutusta

Helmikuussa Agility- ja toko-toimikunta järjesti rally-toko koulutusta kahtena eri päivänä. Tarjolla oli useita oppitunteja höntsäilystä kisaharjoitteluun.

HELMIKUU 2023

Hömppä & humppa -rallit

Spme -toimiunta järjesti helmikuun alussa hömppä & humppa -rallit koirametsä Satumaassa mukavan yhdessäolon ja grillauksen merkeissä.

HELMI- JA MAALISKUU 2023

Tottelevaisuuskoulutusta

Helmi-maaliskuussa järjestettiin suunnuntaisin tottelevaisuuskoulutusta HAUska-hallissa Turussa. Osallistujilta tulleen palautteen perusteella jokainen kerta oli aina vain hauskempaa. Jokainen treenaa omalla  tasollaan ja oli kuulemma hyvää häiriötreeniä. Kiitos kouluttajille!

MAALIS-HUHTIKUU 2023

Noutokoulutusta

SPME-toimikunta järjesti maalis-huhtikuussa kaksi noutopäivää joissa kouluttajanamme oli Teemu Rytkönen. Kummallakin kerralla mukana oli kuusi koirakkoa + kaksi kuunteluoppilasta. Kokemattomampien kanssa harjoiteltiin ihan perusnoudon alkeita, osan kanssa myös jo linjan ja ohjauksen alkeita. Jokaiselle varmasti löytyi vähän ”uutta pureskeltavaa” ja vinkkiä miten viedä omaa tekemistä eteenpäin.

MAALIS-HUHTIKUU 2023

Nosework lajitutustuminen

Nosework lajitutustuminen pidettiin onnistuneesti Vanton tilan lämpimässä hallissa. Kurssilla käytiin läpi noseworkkia lajina, treenivälineitä sekä vinkkejä harjoittelun aloitukseen. Tehtiin harjoituksia, joissa koirille saatiin pikkuhiljaa opetettua etsittävä haju, joka oli eucalyptus. Koirat olivat innoissaan harjoituksista ja pääsivät mukavasti lajista jyvälle. Oli hienoa seurata miten ne alkoivat hoksata, mitä ollaan etsimässä.

Kiitos osallistujille ja ohjaajille!

HUHTIKUU 2023

Kyyhkyteereni

SPME-toimikunta järjesti 29.4. treenit Liedossa kyyhkylakalla. 7 koirakkoa oli mukana. Varmasti jokaiselle jäi jotain eväitä treeniä varten, ja toivottavasti myös onnistumisen kokemuksia. 

Hallinta oli päivän sana, onnistumisiakin tuli, vaikka osalle tulikin kotiläksyksi panostaa aukottomaan hallintaan tilanteessa kuin tilanteessa. Onnistunut treenipäivä kaikkinensa! 

Kuvat: Joonas Hartikka

KESÄKUU 2023

Paimion ryhmänäyttely

Katso Ryhmänäyttelyn kuvagalleria

Kiitos kaikille osallistujille, sponsoreille, järjestäjille ja talkoolaisille!

Elokuu 2023

MEJÄ-Koe

13.8.2023 järjestettiin MEJÄ-koe kemiönsaaressa.
17 koirakkoa sai tuloksen.

KIINNOSTAAKO SINUA KOIRATOUHUILU?

Tule mukaan mukavaan toimintaan!